Andres Bruce
Andres Bruce
Read 3 minutes

Tilstand, årsager og behandling af erektil dysfunktion

Det er ikke almindeligt, at en mand oplever erektil dysfunktion bare som en naturlig del af aldersprocessen. De fleste tilfælde af ED kan spores tilbage til et mere alvorligt helbredsproblem, der kræver lægehjælp.

Nogle sygdomme og sygdomme kan føre til erektil dysfunktion.

Forringelse af nerver og blodårer, der regulerer blodgennemstrømningen til penis, kan skyldes diabetes. Skaden på nerverne og arterierne kan gøre Rejsningsproblemer.

Sygdomme i blodkarrene kan begrænse blodtilførslen til vitale organer som hjertet og hjernen, og i tilfælde af erektil dysfunktion penis. Disse omfatter åreforkalkning (karrenes hårdhed), hypotension (højt blodtryk) og højt kolesteroltal.

Mange neurologiske lidelser, herunder slagtilfælde, MS, Alzheimers sygdom, Parkinsons sygdom og rygmarvsskader, kan forhindre nerveimpulser i at nå penis, hvilket fører til erektil dysfunktion hos mænd.

Image for post

Skader på de nerver, der styrer vandladning under operation eller traumer, kan ske af flere årsager. For eksempel er erektil dysfunktion (ED) almindelig hos mænd, der har gennemgået radikal prostatektomi.

En hormonel ubalance, der kan bidrage til erektil dysfunktion, er lavt testosteron. Lav libido, træthed og impotens er alle symptomer på testosteronmangel. Selvom stigende testosteronniveauer ikke vil helbrede erektil dysfunktion, vil det øge en mands seksuelle drift og dermed hans erektioner. Diabetes og fedme, som begge har været forbundet med ED, er også forbundet med lave testosteronniveauer.

Medicin - Medicin, der bruges til at helbrede forhøjet blodtryk, blandt andet, kan forårsage problemer med blodcirkulationen til penis.

Erektil dysfunktion forårsaget af obstruktiv søvnapnø - Søvnforstyrrelser er en lidelse, hvor vejrtrækningen stopper nogle få sekunder gentagne gange i løbet af natten.

En masse psykologiske årsager, i modsætning til fysiske, bør overvejes og diskuteres med din læge, hvis du har at gøre med erektil dysfunktion.

• Stress

• Angst Depression

• Mangel på selvtillid

• Uinteresse i seksuel aktivitet

Yderligere omstændigheder, der kan forårsage rejsningsproblemer omfatter:

• Problematisk eller overdrevent alkoholforbrug

• Åreforkalkning (stivning af karrene) er et muligt resultat af rygning.

• Afhængighed af forbudte stoffer

• Kroniske tilstande som diabetes, nyresygdom, hjertesygdomme, prostatakræft osv., der enten er ubehandlede eller udiagnosticerede.

Der er mange muligheder for at behandle erektil dysfunktion, og du og din urolog kan tale om dem for at finde ud af, hvilken der vil fungere bedst for dig. Vi vil gennemgå alle dine behandlingsmuligheder og tale om fordele, ulemper og alt derimellem.

Image for post

Behandlinger for erektil dysfunktion omfatter

Oral medicin -erektil dysfunktion medicin hjælpe en mand med at blive ophidset og oprejst, når den stimuleres seksuelt ved at øge blodcirkulationen til penis.rejsningsproblemer medicin bør indtages 30-60 minutter før seksuel aktivitet.

Implantater til penis er et sikkert og effektivt medicinsk udstyr, der kan genoprette en mands seksuelle funktion og intimitet, efter at en penisprotese er blevet kirurgisk implanteret inde i hans penis.

I tilfælde af vakuum erektionsanordninger placeres en plastikcylinder over penis, og vakuumsugning skabes inde i cylinderen ved hjælp af en pumpe (enten manuelt eller elektrisk).

2 views
Add
More