چراغ پنلی

چراغ پنلی به چراغ هایی گفته می شود، که از سطح روشنایی بالایی برخوردار هستند. امروزه از این نوع چراغ ها در انواع طراحی ها استفاده می شود و یکی از جدیدترین و به روزترین تکنولوژی های به کار رفته جهت تامین روشنایی فضای خانه ها و اداره جات می باشد. به خاطر کمبود منابع انرژی باید نهایت توجه را در صرفه جویی انرژی های موجود داشته باشیم تا در آینده ی نزدیک دچار بحران های جدی نشویم. چراغ پنلی از آن جایی که یکی از عوامل تاثیرگذار در نورپردازی و زیبایی محیط است، دارای مزیت های زیادی است.

چراغهای پنلی در توان های متفاوتی مابین 3 تا 60 وات تولید می شوند. جنس بدنه ی چراغ های پنلی اصولا از پلی کربنات نشکن یا همان قاب فلزی آلومینیومی تشکیل شده است.
این چراغ ها در ابعاد و اندازه های گوناگون و متفاوتی طراحی و تولید می شوند. در بازار فروش این چراغ ها در دو نوع آفتابی و مهتابی که دارای طیف رنگی متفاوتی هستند، وجود دارند. نور های این چراغ ها در رنگ های سفید و زرد است. کاربران با توجه به نیاز و سلیقه ی خود می توانند اقدام به انتخاب یکی از رنگ های این چراغ کنند. در همین راستا ذکر این موضوع خارج از قاعده نمی باشد که چراغ های پنلی در مدل های گوناگون با اندازه های متفاوتی در بازار فروش پیدا می شوند. که هر فرد می تواند بسته به نیاز خود یکی از این چراغ ها را انتخاب نمایند. این چراغ ها در مقایسه با چراغ های قدیمی از نور بهتری برخوردار هستند و موجب خستگی و خیرگی چشم نمی شود.

چراغ پنلی توکار
نورپردازی سقف با چراغ پنلی توکار

انواع چراغ پنلی

چراغ پنلی توکار

یکی از انواع این چراغ ها به صورت چراغ توکار است و دلیل نام گذاری آن به خاطر این است که منبع روشنایی به طور کامل در سقف نصب می شود. و هیچ قسمت از اجزای آن قابل مشاهده نمی باشد. نحوه ی نصب آن به این صورت است که، پاول بر روی قسمتی از سقف و یا دیوار یک حفره ای جهت قرار گرفتن چراغ ها ایجاد می شود. این چراغ ها در مدل های مربع گرد تولید می شوند.

چراغ پنلی روکار

دومین نوع این چراغ ها به صورت روکار هستند. از این نوع چراغ ها در محل هایی که امکان ایجاد محلی برای قرار گرفتن چراغ های پنلی به صورت توکار وجود نداشته باشد، استفاده می شود. با نصب کردن این مدل از چراغ ها بر روی سطح سقف که موجب پایین تر آمدن آن می شود. مقدار نور تابشی را بیشتر می کند.

فرق پنل روکار و توکار

اصلی ترین تفاوت این دو چراغ، در نحوه ی نصب آن ها می باشد. چراغ پنلی توکار برای نورپردازی در سقف های کاذب بسیار مناسب است و از نصب آسان و راحتی برخوردار است. همچنین ظاهر این چراغ ها به گونه ای است که هیچ قسمت از اجزای چراغ دیده نمی شود. در صورتی که چراغهای پنلی روکار به دلیل این که بر روی سطح قرار می گیرد، قابل مشاهده می باشند. چراغ های روکار برای محیط های نشیمن و آشپزخانه و سرویس خواب ها کاربردی تر هستند. ولی از چراغ های توکار می توان در ویترین مغازه ها و بوفه ها و نورهای مخفی زیر کابینت استفاده کرد.
تنوع طرح ها و مدل های چراغ پنلی روکار در مقایسه با چراغهای پنلی توکار بسیار زیاد است. اما احتمال این که از این چراغ ها بخواهید در تمامی سبک ها استفاده کنید، کم است. برای همین خاطر باید دقت خود را در انتخاب چراغ های روکار برای فضای مورد نظر افزایش دهید. از همه مهم تر در هنگام استفاده از این چراغ ها، گرما ایجاد نمی شود. برای همین خاطر چراغ های پنلی موجب آتش سوزی ناشی از گرمای چراغ در محیط نمی شوند. از دیگر موارد مهم در این راستا تولید این چراغ ها در انواع دور شیشه ای و دور سرامیکی بودن آن ها است.

کاربرد و موارد استفاده ی چراغ پنلی

از چراغ پنلی بیشتر در فضاهای گسترده و بزرگ به دلیل توانایی روشن کردن بالای محیط و توزیع یکنواخت نور استفاده می شود. از دیگر مکان هایی که استفاده از چراغ پنلی در آن ها کاربرد زیادی دارند می توان به فضاهای عمومی و تجاری بسیار بزرگ و اداره جات و بیمارستان ها اشاره کرد. از دیگر موارد استفاده ی چراغ پنلی در محیط هایی است که به راحتی نمی توان لامپ های آن جا را تعویض و یا تعمیر کرد. البته استفاده از این چراغ پنلی ال ای دی در محیط منازل مسکونی نیز خارج از قاعده نمی باشد و برای همین خاطر نباید از حضور این چراغ ها در خانه ها غافل شد. از دیگر کاربردهای استفاده از این چراغ ها در محیط ، علاوه بر روشنایی یکنواختی که دارند، تاثیر زیاد آن ها در زیبایی محیط است. برای همین خاطر با استفاده از چراغ پنلی هم می توان موجب تامین نور موردنظر شد و هم این چراغ ها کاربردهای شایان به ذکری را در زیباسازی دکوراسیون محیط دارند.

این محصولات به دلیل این که موجب ایجاد گرما نمی شوند برای ایجاد روشنایی در انواع مراکز کامپیوتری و اتاق های سرور و کتابخانه ها با خیال راحت می توان استفاده کرد. و همین طور دور شیشه ای بودن و دور سرامیکی بودن آن موجب استفاده در انواع سرویس های بهداشتی و استخرها می شود. از دیگر موارد استفاده از این چراغ ها در محل هایی است که مستلزم نصب چراغ های تخت با روشنایی بالاتر هستند. این چراغ ها به دلیل این که مانند صفحه های نورانی می باشند، موجب تاثیر شایان به ذکری در زیبا سازی فضا و دکوراسیون محیط می شوند. همچنین در فضاهایی که نیاز به نور پروژکتوری جهت زینت دهی به عناصر مختلف دکوراسیون را داشتید، استفاده از چراغ پنلی بهترین و مناسب ترین گزینه برای این کار است. چون به صورت یک کانون نورانی و روشن به دیده شدن لوازم کمک می کند. و همین امر موجب می شود تا از چراغ های پنلی در انواع تزئینات مانند گچ بری ها و ویترین های مغازه و بوفه های خانه استفاده نمود.

انواع چراغ پنلی
بهره گیری از چراغهای پنلی در نورپردازی

مزایای بهره گیری از چراغ پنلی

یکی از مهم ترین موارد استفاده از انرژی در صنعت ساختمان سازی در استفاده از انرژی برق جهت تامین نور و روشنایی خانه و محیط اطراف است. در زمان های گذشته از ابزار روشنایی پر مصرفی مثل لامپ های قدیمی استفاده می شد. ولی امروزه با پیشرفت در زمینه ی علم و تکنولوژی، استفاده از این چراغ های پنلی رواج پیدا کرده است. چراغ های پنلی به دلیل این که از تکنولوژی ال ای دی در ساخت آن ها استفاده می شود دارای کارایی بالاتری در مقایسه با مدل های قدیمی است. از جمله ی مزایای استفاده از این چراغ ها در خانه ها و اداره جات به شرح زیر هستند:

  • کیفیت نور بالا و پخش یکسان نور در فضا
  • ماندگاری و طول عمر بالا
  • به خاطر این که چراغ های پنلی با تکنولوژی ال ای دی ساخته شده اند، دارای طول عمر حداکثر 60 هزار ساعت را هستند.
  • قابلیت تنظیم شدت و رنگ نور را در فضاهای متفاوت دارد و مطابق با میزان نوری که در هر محیط نیاز است، اقدام به توزیع نور در محیط می کند.
  • به دلیل این که از این چراغ ها در سقف استفاده می شوند، از مقاومت بالاتری در مقابل ضربه برخوردار هستند.
  • آزادی عمل لامپ های پنلی
  • ضخامت بسیار کم و دفع حرارت بسیار بالای چراغهای پنلی
  • طیف رنگ های مختلف این چراغ ها
  • دوستدار محیط بودن این چراغ ها و عدم استفاده از جیوه و پرتوهای مضر
  • عملکرد مناسب در فضاهایی با ولتاژ تغذیه ی ناپایدار

نکات مهم در هنگام خرید چراغ پنلی که باید مورد توجه باشد

برخی نکات مهم و حساس در هنگام خرید و انتخاب چراغ پنلی وجود دارد. که باید قبل از اقدام به خرید آن به تمامی این موارد دقت نمایید. تا در این راستا بتوانید یک خرید صحیح و اصولی را داشته باشید. نکات مهم در هنگام خرید چراغ پنلی به صورت زیر هستند:

  1. اندازه ی پنل: یکی از اصلی ترین مواردی که در هنگام خرید این چراغ ها باید به آن دقت نمایید اندازه ی پنل است. که باید متناسب با اندازه ی برش قسمتی باشد که قرار است پنل بر روی آن نصب شود. برای این کار باید با یک متر آن محل را اندازه بگیرید و اندازه ی چراغ خود را نیز دقیقا در همان سایز انتخاب و تهیه نمایید.
  2. رنگ نور چراغ: از دیگر نکات مهم به هنگام خرید چراغ پنلی، توجه به رنگ نور آن است. همان گونه که در مطالب بالاتر نیز به این موضوع اشاره کردیم. چراغهای پنلی در دو رنگ آفتابی و مهتابی تولید می شود. توصیه می شود که حتما در انتخاب رنگ چراغ مورد نظر از ترکیب دو رنگ آفتابی و مهتابی استفاده نمایید.
  3. وات پنل: هر اندازه میزان وات مصرفی چراغ بیشتر باشد، نور بیشتری را پخش می کند. ولی به همان میزان نیز موجب افزایش مصرف میزان برق می شود. در صورتی که به دنبال لامپ های کم مصرف تری هستید، بهتر است از آن ها انتظار نور بیشتری را نداشته باشید.
  4. میزان محافظت: هر پنل توانایی تحمل یک مقدار مشخص از گرد و غبار و آب را دارد. این میزان در کنار کلمه ی آی پی بر روی پنل نوشته می شود. عدد 8 بیشترین میزان حفاظت است و هر اندازه این عدد به طرف صفر میل کند، یعنی میزان محافظت پنل شما کمتر می شود.
  5. قیمت پنل: در صورتی که دوست دارید یک لامپ پنلی با کیفیت را برای خود تهیه کنید، باید دور چراغ های ارزان قیمت را خط بکشید. چون این پنل ها فاقد کیفیت لازم هستند و بعد از چند ماه از کار می افتند.
  6. گارانتی: حتما به هنگام انتخاب چراغ پنلی دقت کنید که دارای گارانتی و ضمانت نامه پس از فروش باشد.
خرید چراغ پنلی
راهنمای خرید لامپ پنلی

قیمت چراغ پنلی در بازار

با توجه به مدل ها و اندازه ها و سایز هایی که دارد متفاوت است. تنوع قیمت چراغ پنلی شرکت مینفری بسیار بالا بوده و با هر بودجه ای می توانید اقدام به خرید محصولی با کیفیت نمایید. قیمت پنل ها در بازار فروش با توجه به مدل و سایز و میزان وات آن تعیین می شود.

روش نصب چراغ پنلی توکار و روکار

نصب چراغ پنلی توکار و روکار بسیار راحت است. ولی با توجه به جنس سقف متفاوت می باشد. نحوه ی نصب پنل توکار در انواع سقف ها به شرح زیر است:

  • سقف کاذب: در سقف های کناف به وسیله ی گرد بر اندازه ی چراغ را بر روی سقف به وسیله ی متر تراز لیزری در می آورند. بعد چراغ را در داخل آن قسمت قرار می دهند.
  • سقف کناف: در این نوع از سقف ها، لوله های روشنایی و برق بعد از اتمام کار نصابان، در داخل آن ها قرار می گیرند. چون بعد از اتمام کار کناف کاری دیگر دسترسی به داخل و بالای سقف امکان پذیر نمی باشد. برای نصب هم از گردبر استفاده می شود. اندازه ی چراع با استفاده از متر لیزری بر روی سطح مورد نظر برش داده می شود.
  • سقف آجری: برای قرار دادن و نصب چراغ پنلی در این نوع سقف باید لوله و سیم را از بالای سقف عبور داد. سپس مطابق با سایز و اندازه ی چراغ لوله پی وی سی وصل شود.
  • سقف کامپوزیت: محل چراغ پنلی در این نوع سقف ها باید به وسیله ی لوازم تیز مثل دستگاه برش، برش کاری شود. چون سطح سقف فلزی بوده و از مقاومت بالاتری برخوردار است.

نصب چراغ پنلی روکار به این صورت است که باید در مرحله ی اول، محل نصب چراغ ها را مشخص کرد. بعد از اطمینان خاطر از خاموش بودن کلید برق ها، می توان اقدام به وصل کردن ترانس پنل به سیم برق با استفاده از چسب برق نمود. بعد از ثابت نمودن ترانس با پنل ال ای دی و اندازه گیری و ثابت کردن پنل ها، نصب چراغ به صورت روکار به اتمام می رسد و می توان چراغ را روشن کرد.

خرید اینترنتی چراغ پنلی

در صورتی که قصد خرید اینترنتی چراغ پنلی را داشتید، ما در وب سایت مینفری تنوع مناسبی از چراغهای پنلی خارجی با کیفت بالا را برای شما فراهم آورده ایم. به راحتی می توانید مدل دلخواه خود را از تجهیزات شرکت مینفری انتخاب و خریداری کنید.