Rose Hill
Rose Hill
Read 18 minutes

Report

SÆRLIG RAPPORT: Elon Musk kom til Ræv Forretning og præsenterede den automatiserede Bitcoin Ai-platform. Sådan kan du forvandle et par dollars til en hel ejendom

De heldige, der har formået at registrere sig i USA, tjener allerede hundredvis tusind af dollars hjemmefra, men hvor lovligt er det?

Image for post

I går deltog Elon Musk i udsendelsen på Ræv Forretning. Starten af udsendelsen var som sædvanlig, at Elon og jeg diskuterede den aktuelle situation på kryptovaluta markedet og risiciene ved at investere i dag. Men pludselig smed Elon en bombe og fortalte os, at hans nye automatiserede handel platform allerede har været lanceret i en måned, selv om den var i lukket test indtil videre.

Platformen blev først lanceret i USA i juli 2021, men for et par dage siden åbnede den også dørene for alle. Lad os fortælle dig alt, hvad vi har lært.

Elon Musk - Ræv Forretning

Maria Bartiromo, der er vært på Ræv Forretning, besluttede at spørge, hvorfor Elon ikke offentliggjorde oplysninger om lanceringen tidligere, og hvordan han fik ideen om automatiseret handel:

"Jeg har været interesseret i kryptovalutaer i lang tid, og jeg kan sige dig ligeud - dette er guldminen i 2021. Mine bedste medarbejdere hos OpenAI har skabt noget umuligt. De samlede de bedste investeringsrådgivere til handel og besluttede at videregive deres værdifulde erfaringer til almindelige indbyggere, der er trætte af evig gæld og udmattende arbejde. I den lukkede testfase modtog jeg trusler fra store banker i USA, fordi det ikke er gavnligt for dem, at folk kan tjene et anstændigt liv uden gæld og kreditkort. Det vil ramme deres indtjening hårdt, men jeg har til hensigt at give folk, hvad de fortjener."

Maria Bartiromo blev forvirret, da Musk tog sin telefon frem og viste publikum, hvor meget hans platform tjener. Maria bad om at få vist indtjeningen for en tilfældig bruger. Elon valgte en borger, som havde investeret et startbeløb på 350 tilbage i juli. Maria var chokeret.

Image for post

Vi bad Elon om at tage et skærmbillede, så vi kunne vise det til vores læsere.
(Vores redaktion har kontrolleret sandheden af disse oplysninger)

Elon ville gerne fortsætte, men Gayle King fik at vide, at showet var ved at slutte. Ifølge vores oplysninger blev hovedproducenten ringet op Bank af Amerika, som bad ham om at afslutte showet. Tilsyneladende talte Elon sandt om truslerne. Showet sluttede inden for 30 sekunder. Men vi besluttede os for at interviewe Elon uden for programmet, og dette er den største Fox News-eksklusivitet i et stykke tid.

EKSKLUSIVT INTERVIEW MED ELON MUSK

Efter programmet tog Elon og jeg hen til hans kontor til et sms-interview, og det første spørgsmål var indlysende.Vi inviteredeGayle King (forfatter og tv-station for CBS News) og bad ham om at gennemføre dette interview.

Image for post

Gayle King::"Elon, var du overrasket over det pludselige stop for programmet efter opkaldet fra banken?"

Elon smilede lidt og sagde: "Vi havde kun 20 minutters sendetid, men jeg er klar til at give dig et ekstra interview og tildele dig eksklusivt 100 ekstra spots i alle større lande i verden og 200 i USA til dine læsere.

Gayle King: "Indtil vi selv har testet din platform, kan vi ikke anbefale vores læsere at investere. Men tak for en så generøs gave til vores publikum, hvis det virkelig er det, vil det være en rigtig eksklusivitet!"

Image for post

Musk fortsatte: "Dette er et system, som alle kan bruge, og efter min ydmyge mening er det et system, som alle SKAL bruge. Det drejer sig om at bruge erfaringerne fra vores bedste rådgivende investorer, som har udviklet Bitcoin Ai træningsprogrammet, hvormed du vil foretage transaktioner baseret på logaritmen, der udelukkende er udviklet til den aktuelle virkelighed i den økonomiske situation. Nu kan alle blive en succesfuld investor med garanterede gevinster. Vi har fundet netop det smuthul, der gør det muligt for dig at foretage en rentabel investering med en 98% sandsynlighed. " "Jeg er glad for, at det var mit hold,der kunne opnå dette resultat, for det var nogle af de største og letteste penge, jeg nogensinde har set. Plus,det kræver ingen viden, vi har folk over 50 år i vores program, og jeg var meget omhyggelig med at sørge for, at ældre mennesker var så komfortable som muligt og kunne tjene en anstændig indkomst."

HVAD ER Bitcoin Ai OG HVORDAN FUNGERER DET?

Elon: "Ideen er enkel: Lad alle tjene penge på kryptovaluta-boomet, som, på trods af hvad de fleste mennesker tror, stadig er den mest rentable investering i det 21. århundrede.
Selv om prisen på bitcoin er faldet fra sit højeste niveau på $60,000 pr. bitcoin, tjener handlende stadig penge på det. Hvorfor? Fordi der er tusindvis af andre kryptovalutaer udover bitcoin, der giver store overskud hver dag.
Nogle af disse kryptovalutaer omfatter Ripple, Ethereum, Monero, Zcash, og de genererer stadig afkast på over 10,000% eller mere for almindelige beboere.
Bitcoin Ai giver dig mulighed for at få overskud fra alle disse kryptovalutaer, selv i et volatilt valutamiljø. Vores platform bruger kunstig intelligens (AI) og den værdifulde ekspertise fra vores professionelle agenter til at håndtere lange og korte salg for dig, så du kan tjene penge døgnet rundt, når du har lyst til det.
Bag Bitcoin Ai står nogle af de mest geniale investeringshjerne, der nogensinde har eksisteret. Vi er utroligt stolte af vores team og ønsker virkelig, at du bliver en del af det "
Vi har testet Bitcoin Ai platformen, og de har alle handelslicenser, deres præstationer er anerkendt af den Amerikanske komité.

Image for post

HEMMELIGHEDEN OM AT TJENE PENGE, SOM DE STORE BANKER IKKE VIL HAVE, AT DU SKAL KENDE TIL

Elon Musk fortsætter:

Elon Musk fortsætter::"Vi går igennem hårde økonomiske tider, og denne løsning er noget, som folk har ventet på så længe. Aldrig i historien har vi haft en så fantastisk mulighed, som almindelige mennesker nemt kan udnytte til at skabe enorm rigdom på så kort tid.

Nogle mennesker tøver med at prøve dette, fordi det er så anderledes. Og det er fordi de store banker forsøger at dække over dette! De store banker skaber aktivt propaganda og kalder kryptovalutaer og platforme som Bitcoin Ai svindel. Hvorfor? De frygter, at deres virksomhedsoverskud vil falde, når deres kunder lærer, hvordan de selv kan skabe enorm rigdom.

Sandheden er, at kryptovalutaer er revolutionen i vores liv, og alle, der ikke udnytter denne mulighed, vil gå glip af den. Jeg har allerede modtaget vrede opkald og trusler fra store finansielle selskaber, fordi jeg gør folk opmærksom på denne teknologi. Men til helvede med dem. Folk er allerede begyndt at lære sandheden at kende, og det er jeg meget glad for.

Jeg fortæller dig om det, fordi jeg har modtaget hundredvis af breve fra folk, der takker mig for at have skabt sådan en mirakelplatform, men jeg siger altid, at Bitcoin Ai blev skabt over flere år og med hjælp fra hundredvis af specialister. Mit yndlingsbrev er fra en ung mand, der købte sin lillebror sin drømmebil, en ny Tesla Model S Long Range, ved hjælp af penge tjent fra Bitcoin Ai. Denne platform gør virkelig alles liv i verden en lille smule bedre."

Stephen Baker brugte overskuddet fra Bitcoin Ai til at købe sin lillebror sin drømmebil. Sikke en inspirerende måde at bruge rigdom til noget godt på!

Image for post

FUNGERER Bitcoin Ai VIRKELIG? VI TESTER DEN SELV FOR AT FINDE UD AF

Vores ledende redaktører ville ikke tillade os at offentliggøre interviewet med Elon Musk, før vi var overbevist om, at Bitcoin Ai var en legitim mulighed for at tjene penge hjemmefra.

Vores redaktion testede derfor Bitcoin Ai for at se, om den virkelig fungerer som beskrevet i Mask. En af vores online- redaktører, Joe Reiss, meldte sig frivilligt til at risikere sine egne penge og teste Quan.

Joe er en 53-årig far til to piger, hvis kone sidste år mistede sit job på grund af sygdom. Han indrømmede, at han havde det svært økonomisk, og at denne investeringsmulighed kunne være en løsning.

Image for post

Joes familie havde svært ved at få enderne til at mødes og håbede, at Bitcoin Ai kunne lette det økonomiske pres, så han besluttede sig for at teste systemet og rapportere sine resultater.

Joe rapporterer: "Da jeg først hørte interviewet med Elon, troede jeg, at han lavede sjov. At tjene penge derhjemme er bare en drøm. Men jeg besluttede mig alligevel for at prøve, i betragtning af mine økonomiske forhold og for god journalistiks skyld.

Jeg så en introduktionsvideo om platformen, og så registrerede jeg mig (nedenfor fortæller vi dig, hvordan du gør det). Videoen virkede for lovende, men jeg afviste min skepsis. Et par timer senere fik jeg et opkald fra min personlige investor. Han besvarede alle mine spørgsmål og tvivl og forsikrede mig om, at jeg ville tjene penge.

Min personlige investor lovede endda, at hvis jeg tabte bare én cent, ville han hurtigt tilbagebetale mit indskud på 350 dollars. Så sikker var han på, at det ville ændre mit liv. Det er kundeservice ud over alt, hvad jeg nogensinde har set, og det er ikke underligt, at bankerne er bange.

Da jeg fik adgang til platformen, indbetalte jeg min første investering på 350 dollars. Det er omtrent det beløb, som min familie bruger på junkfood hver måned, så jeg besluttede mig for at give afkald på fastfood i en måned. Nu kan vi være sunde og have mulighed for at blive rige.

Bitcoin Ai selv er en platform for kryptovalutaer med hjælp fra en personlig kurator. Kurset bruger avanceret kunstig intelligens og maskinlæringsalgoritmer til præcist at forudsige, hvornår kryptovalutaer vil stige, og hvornår de vil falde. Denne konsulent vil lære dig at købe og sælge på egen hånd med minimal risiko og maksimal belønning. Teknologien har gjort vores liv lettere på alle måder, så hvorfor ikke bruge den til at tjene flere penge? "

REALTIDS RESULTATER AF JOE'S ARBEJDE MED SYSTEMET

Og selvfølgelig gav min første handel et tab på 25 dollars! Jeg følte min hals blive strammet. Jeg troede, at jeg var blevet snydt. Jeg var endda klar til at ringe til min personlige investor og kræve mine penge tilbage. Men så kom jeg i tanke om, hvad han fortalte mig under vores samtale: Algoritmen har ret ca. 80 til 89% af tiden. Du vil ikke vinde HVER handel, men du vil vinde nok og være rentabel i det hele taget. Den næste handel var rentabel! Kun 19 dollars, men det var stadig noget. Den næste handel gav 51 dollars i overskud. Derefter 22$ overskud, samlet overskud 67$. Og alt dette på 5 minutter!

Snart begyndte jeg at skovle penge ind som is og kunne ikke tro mine egne øjne. Hver gang jeg opdaterede skærmen, blev mine overskud højere og højere. Jeg følte mig som om jeg var på stoffer, fordi det var så vanedannende højt.

Nu ved jeg, hvorfor Elon Musk er i godt humør hele tiden. Og hvorfor store banker ikke ønsker, at folk nærmer sig dette rigdomsløfte. Ved slutningen af dagen havde jeg lavet over 1,754 dollars i overskud, hvilket ikke er dårligt for en startinvestering på 350 dollars! Jeg var så begejstret, at jeg næsten ikke sov.

Næste dag var tirsdag, og jeg skulle tilbage på arbejde. Helt ærligt (fortæl det ikke til min chef) var det svært at fokusere på arbejdet, når man vidste, at Bitcoin Ai software tjente mig penge.

Jeg gik flere gange på toilettet for at tjekke mit overskud, og det fortsatte med at vokse (med små tab her og der). I slutningen af dagen, inden jeg lagde børnene i seng, havde jeg 2,349.13 dollars på min konto. Det er mere, end jeg tjener på en uge på mit almindelige job!

Ved udgangen af ugen havde jeg tjent i alt 9,349.12 dollars. Jeg hævede præcis 5.000 dollars og geninvesterede resten. To dage senere modtog jeg min første check med posten - præcis 5,000 dollars. Jeg kunne ikke tro, at dette var det virkelige liv! ".

Joe fortsætter:

"Nu tjener jeg takket være Bitcoin Ai, konstant mellem 700 og 1.500 dollars om dagen. Nu bliver pengene simpelthen overført til min bankkonto med få dages mellemrum. Bare et par klik, og jeg modtager mine penge inden for

24-48 timer. Hver gang overførslen kommer ind på min checkkonto, må jeg knibe mig selv i armen for at sikre mig, at jeg ikke drømmer.

Heldigvis elsker jeg mit job her, fordi jeg bringer folk vigtige nyheder (som denne), ellers ville jeg have sagt op nu. Jeg har dog planlagt en ferie for min familie på Bali i Indonesien (hvis epidemiologien er gunstig) for at fejre, at jeg er sluppet af med gælden, og at min families økonomi endelig er kommet på ret køl igen!

Dette ville ikke have været muligt uden Musks generøsitet, som delte sin hemmelighed live på tv. Og jeg er glad for, at jeg tog risikoen ved selv at prøve Bitcoin Ai. Min kone er gladere end nogensinde før, og mine børns legetøjsskab er fyldt op."

Mine arbejdskolleger beklager sig over, at de ikke tilmeldte sig for to uger siden, ligesom jeg gjorde. Men snart har hele kontoret meldt sig til (inklusive min chef), og de kalder mig en "helt" for at prøve det.

Fox News garanterer, at dette system er effektivt. Hvis du fejler, giver vi dig dine penge tilbage. (Send os en e-mail her, hvis du har problemer politiken-help@gmail.com)

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED Bitcoin Ai (BEGRÆNSEDE PLADSER TILGÆNGELIGE)

For at komme i gang skal du blot have en computer, smartphone eller tablet med internetadgang. Du behøver ingen særlige færdigheder ud over evnen til at bruge en computer og få adgang til internettet. Du har ikke brug for nogen erfaring med teknologi eller kryptovalutaer, fordi softwaren og din personlige investor vil garantere dine overskud.

Et andet plus ved dette program er, at du kan begynde at arbejde, når du vil. Du kan lave din egen tidsplan - uanset om det er 5 timer om ugen eller 50 timer om ugen. Du skal bare starte auto-trading programmet, når du vil, og du kan holde pause, når du vil (selvom jeg ikke ved, hvorfor du skulle gøre det). For at spare vores læsere tid og dobbelttjekke systemets funktionalitet har Joe venligst oprettet en Getting Started Guide for Bitcoin Ai.

HER ER MIN TRINVISE GENNEMGANG:

Det første, du ser, er en video, der viser funktionerne i Bitcoin Ai. Reklamen er stor, fed og fængende, men det er et amerikansk produkt, og det er sådan, de gør alting. Uanset hvad, skal du bare indtaste dit navn og din e-mailadresse ved siden af videoen for at komme i gang med det samme.

(Tip: selv hvis du ikke beslutter dig for at investere, anbefaler jeg, at du registrerer dig nu, fordi det er gratis, og registreringen i dit land kan ophøre når som helst).

Trin 1:Indtast dine oplysninger for at oprette en gratis konto

Image for post

Derefter bliver du bedt om at oplade din konto. Mens jeg navigerede til opladningssiden, ringede min mobil. Det var et internationalt nummer, så jeg tøvede med at tage den. Det var naturligvis min personlige kontoansvarlige. Hans service var fremragende. Han fulgte mig gennem hele opladningsprocessen. De accepterer alle større kreditkort som Visa, MasterCard og American Express. Jeg gik i gang og indbetalte minimumsbeløbet, som er 350 dollars.

Trin 2: Foretag en indledende minimumsinvestering på $350

Udbetal dit overskud (eller fortsæt med at investere det for at opnå endnu større afkast!)

AEfter at have genopfyldt min konto gik jeg til programmets "Auto Trader"-afsnit, satte det anbefalede transaktionsbeløb til 50 dollars og aktiverede det. Programmet begyndte hurtigt at lave handler, og i første omgang var jeg bekymret, men lod det gøre sit arbejde. Dette var en af de vigtigste hemmeligheder, som min konsulent fortalte mig.

Alle ønsker at blive rige, men ingen ved, hvordan man gør det. Dette er en mulighed for hele livet - at tjene en formue, der vil give dig mulighed for at leve det liv, du virkelig ønsker. Denne mulighed vil ikke vare evigt, så gå ikke glip af den - Elon Musk

Image for post

OPDATERING

Vi har netop fået at vide, at der er meget lidt tilbage til dato. Bitcoin Ai kan kun acceptere et begrænset antal brugere for at holde indtægten pr. bruger høj. Der er i øjeblikket (37) pladser tilbage, så skynd dig at tilmelde dig for at sikre dig din plads.

102 Commentaires

Image for post

Kevin Clarkson

Tak til Gayle King og Elon Musk for denne artikel. Alle jeg kender, som investerer seriøst, har fortalt mig om Bitcoin Ai, men det var først efter denne artikel, at jeg besluttede mig for at give det en chance. Meget skuffet over at jeg ikke gjorde det tidligere, jeg kunne have lavet et stort overskud meget tidligere.

Comment on · ❤ 334 · 1 hrs.

Image for post

Ben Crosby

Jeg har længe overvejet, hvor jeg bedst kan investere 350 dollars. Takket være denne artikel har jeg fået al den viden, jeg havde brug for. Det er 3 dage siden min indbetaling og indtil videre vokser det kun, det er bare en gave for begyndere

Comment on · ❤ 208 · 1 hrs.

Image for post

Rose Dodwell

Hvor er det dog hurtigt, at pladserne er ved at være opbrugt. For blot et par dage siden var der 215 pladser, i dag er der 79 pladser. Jeg er taknemmelig for at være blandt de heldige. Jeg er bare chokeret over, at jeg bare investerer og laver et overskud automatisk. Jeg anbefaler alle der læser dette at tilmelde sig, også selvom man ikke har planer om at investere. Pladserne løber meget snart ud, og du vil fortryde det resten af dit liv.

Comment on · ❤ 601 · 2 hrs.

Image for post

Bill Merritt

Hvem er dette forbandede geni? Jeg fik mere på en uge end en måneds løn på kontoret, det er de hurtigste og nemmeste penge jeg nogensinde har tjent.

Comment on · ❤ 1906 · 2 hrs.

Image for post

Steve Tourneur

Jeg er en smule frustreret. Jeg var garanteret et overskud på 12.000 dollars for måneden, men det viste sig ikke at være helt rigtigt. For en uge siden investerede jeg 500 dollars, og nu har jeg 7.500 dollars på min konto. Forhåbentlig har jeg mere held i næste uge. Jeg anbefaler

Comment on · ❤ 21 · 2 hrs.

Image for post

Grace Egerton

Det er ærgerligt, at der er så få steder. Jeg tror ikke, at min veninde har tid til at tilmelde sig. Hun er skeptisk overfor det. Selv da jeg opdaterede min konto og pengene blev flere og flere.

Comment on · ❤ 802 · 4 hrs.

Image for post

Edgar Hill

Denne artikel blev anbefalet til mig af en ven, det ser tvivlsomt ud. Men jeg har modtaget indtjening på min konto for den tredje dag allerede, alt er lovligt og gennemsigtigt. Jeg havde et problem med tilbagetrækning af overskud, men det blev løst på mindre end fem minutter. Jeg vil helt sikkert anbefale dem.

Comment on · ❤ 1091 · 4 hrs.

Image for post

Freddy Jackson

19.500 f**king dollars. Min kone er i chok, alle jeg kender siger deres job op og bliver bare automatisk rige. Dette er et gennembrud i 2021, der vil bare ikke være en mulighed som denne.

Comment on · ❤ 1871 · 5 hrs.

Image for post

Olivia Evans

Så enkelt og nemt som det kan virkelig tage mig 3 trin at investere $350 og begynde at fordoble dette beløb hver anden time. Og selv med pengene tilbage garanti, er det bare en gave.

Comment on · ❤ 927 · 6 hrs.

Image for post

Martin Parson

Jeg troede, at det i min alder ville være svært at forstå investering i kryptovalutaer. Men her er alt meget klart, og jeg begyndte at investere i Bitcoin Ai uden problemer. Tak, nu lever jeg et ubekymret liv og kan leve en glad alderdom.

Comment on · ❤ 1742 · 8 hrs.

Image for post

Brad Moore

Er det en spøg? Jeg registrerede mig om morgenen, og allerede om aftenen havde jeg tjent penge på min konto. Jeg sendte denne artikel til min mor, jeg håber hun har tid til at registrere sig og tage sådan en lukrativ plads.

Comment on · ❤ 930 · 8 hrs.

Image for post

Dave Harris

Internettet er ved at blive renset for denne hemmelige metode. Bogstaveligt talt blev en artikel fra Toronto Star fjernet for øjnene af mig. Bankerne forsøger tydeligvis at skjule dette smuthul. Jeg har sendt denne artikel til alle, jeg kender, og jeg håber, at de har tid til at registrere den.

Comment on · ❤ 827 · 9 hrs.

Image for post

Gordon Fletcher

Udbetaling virker øjeblikkeligt! Jeg troede, at der ville være nogle faldgruber, men alt gik igennem på et sekund. Jeg tjente mere end $910 i løbet af dagen, og om aftenen trak jeg allerede pengene ud og købte mig selv noget god vin.

Comment on · ❤ 2042 · 10 hrs.

Image for post

Jerry Adamson

Det bedste, en nybegynder kan finde på at investere. Det er så enkelt og rentabelt, at det ikke engang virker realistisk. Jeg tjener over 90,000 dollars hver måned. Automatisk

Comment on · ❤ 2030 · 12 hrs.

5 views
Add
More
Rose Hill
Follow