Libby Read
Libby Read
Read 9 minutes

Blog

Hoe ik begon met het verdienen van 700 € per uur op 26-jarige leeftijd en mijn droom realiseerde [Instructie]

Heb je genoeg geld? Heb je alles waar je over hebt gedroomd? Ben je tevreden met je leven? Als dat zo is, verspil dan geen tijd en sluit gewoon deze pagina.

Voor de rest van dit artikel zal ik u vertellen hoe u niet langer kunt werken van 9 tot 18 en beginnen met € 700 per uur te verdienen zonder uw huis te verlaten.

Ik heb het gedaan en jij, als je wilt, kan het ook! Het zal niets van mij verliezen, maar het zal je helpen om je hele leven radicaal te veranderen en uiteindelijk financiële vrijheid te krijgen.

Een klein beetje over jezelf. Mijn naam is Maria Moreno, ik ben 26 jaar oud, ik kom uit Milaan, het meest gewone meisje uit een arm gezin. Ik was een te laat kind van mijn ouders. Mijn moeder werkte als verpleegster in een stadskliniek en vader was chauffeur van een vuilniswagen.

Ik had een normale jeugd

Ik heb mijn hele jeugd doorgebracht met de voortdurende wens om goedkoper voedsel, kleding te kopen en, als ik geluk had, stopte ik wat geld op vakantie. Eenmaal in 3-4 jaar was het zelfs mogelijk om te ontspannen op zee.

Ik ben klaar met school. Studeren aan het instituut was niet mogelijk, het was noodzakelijk om geld te verdienen voor mezelf en mijn ouders (die in die tijd al met pensioen waren). En ik ging aan het werk. Ze vestigde zich als een verkoopmedewerker met een gemiddeld salaris.

Genoeg geld, maar ik had een droom - reizen. Financieel onafhankelijk zijn, werken waar en wanneer ik wil. Ik begreep dat het extreem moeilijk is om dit te bereiken. Maar het stoorde me niet - want dit is een droom! En dromen worden zo eenvoudig niet vervuld. Dus ik dacht toen ...

Image for post

Ik besloot om mijn eigen bedrijf te openen. Maar een jaar later ging onze kinderkledingwinkel failliet en ik 'bleef buiten'. Zonder werk, zonder middelen van bestaan, in de nek van gepensioneerde ouders.

Lente 2020 was helaas in onze familie. Voor de tweede maand groef ik verwoed het internet op zoek naar op zijn minst enkele kansen. Na bijna 2 weken van dergelijke zoekopdrachten, bijna wanhopig, kwam ik een video tegen over het cryptocurrency-verdiensysteem - Bitcoin System, waarmee je 700 - 1000 euro per uur kunt verdienen, achter de computer zit, niet het huis verlaat en niet opstaat van de stoel.

Hoe ik mijn eerste geld verdiende

Dankzij de innovatieve mining-aggregatietechnologie van het Bitcoin System-systeem , kunt u meer dan 700 euro per uur verdienen. En het belangrijkste is dat de maker over dit systeem heeft verteld. Het was als een schok voor mij. Hier is het, mijn kans, die eens in mijn leven gebeurt!

Ik hoefde niet te verliezen en besloot om te vragen mee te doen. Ik herinner me dit moment nog toen ik besloot om te registreren ...

Vertel in het kort wat het punt is, zodat je het ook begrijpt, en je bent niet bang voor woorden als: mining, bitcoin, cryptocurrency, etc.

Cryptocurrency is een virtuele valuta op internet. Ondanks het feit dat het virtueel is, heeft het een prijs (de prijs groeit trouwens in een zeer snel tempo). En nog belangrijker - het kan worden gedolven met behulp van een computer. Mijnbouw is de extractie van cryptocurrency, wat neerkomt op het feit dat computers op verschillende punten van de aarde wiskundige problemen oplossen. En de eigenaars van deze computers worden beloond. Maar elk jaar worden berekeningen moeilijker. Het «Bitcoin System-systeem» is een enorm cluster van computers die Bitcoins (cryptocurrency) verdienen en waarmee u verbinding kunt maken. Dus, als u de kracht van uw apparaat toevoegt, kunt u ook een deel van de winst ontvangen. Zodat u op alle dagen, op elk moment van de dag en waar dan ook kunt werken. U hebt alleen een COMPUTER nodig DIE VOOR U WERKT. Kijk, alles is heel eenvoudig, het kind kan het aan!

Ik besloot om 250 euro te investeren ...

Zo snel heb ik nog nooit in mijn leven verdiend! Ik betaal op mijn kaarten.

Dientengevolge bleef ik werken in het "Bitcoin System" -systeem en nu is het bedrag op mijn bankrekening 1.036.906 euro !!! Ik zag dit alleen in films.

Nu reis ik veel en ontken ik mezelf niets.

Image for post

Ik zit nu, ik schrijf deze tekst en onthoud. Probeerde te begrijpen hoe het allemaal is gebeurd? Maar het is heel eenvoudig! Ik geloofde gewoon in mezelf! Eerst geloofde ik dat ik mijn kans zou vinden, toen geloofde ik dat ik iets kon doen dat ik nog nooit had gedaan! Geloof het echt!

Je moet gewoon geloven dat alles voor je zal werken! Dit is heel belangrijk, zonder dit gebeurt er helemaal niets in het leven! Nooit! Als je niet in jezelf gelooft, zul je geleidelijk aan wennen aan het idee dat al het goede in je leven al is gebeurd. En het materialiseert, het zij zo ...

Als je achter een sluier van wanhoop, wantrouwen van alles en schijnbare hopeloosheid bent en het vermogen verliest om een kans te zien om je hele leven te veranderen, dan zal je het nooit veranderen!

Image for post

Probeer zo'n kans overal te zien: in alle gebeurtenissen om je heen, in mensen die om een of andere reden elkaar ontmoeten op je levenspad, in verhalen die je om de een of andere reden in je opving en die je leest, in alles! Gebruik altijd deze kansen, omdat zij van u zijn! En je zult zeker slagen !!!

Om een of andere reden heb ik altijd sterk geloofd dat ik zal reizen! Ga niet alleen 10 dagen op vakantie door hem een half jaar te sparen, maar woon in verschillende landen en verloochen jezelf niets van inkomsten die niet opraken, maar die alleen maar toenemen tot op de dag van vandaag. En tegelijkertijd ben ik niet langer afhankelijk van een superieur, hoef ik niet om 9.00 uur met een dag vrij per week naar het werk te gaan en sta op mijn benen tot 18.00 uur, zoals eerder.

Nu verdien ik meer per dag dan ik verdiende in een paar maanden! Dit is een ongelooflijk gevoel van vrijheid. En mijn droom is uitgekomen!

Is het een wonder? Ik weet het niet, misschien, maar - gewoon. Ik zag net de gelegenheid, geloofde gewoon in mezelf en begon te doen! En alles bleek! Iets bedekte mijn herinneringen en ik was een beetje afgeleid...

Werkt het echt?

We besloten om Bitcoin System op de proef te stellen, om te zien of het echt mogelijk was voor u om geld te verdienen met behulp van het platform.

We ontdekten al snel dat het platform een commissie van 2% rekent op de winst die een gebruiker genereert en dat je een minimale storting van €250 moet doen om aan de slag te gaan. Dat geld zal uw initiële investering zijn, die de handelssoftware gebruikt om te handelen.

Ook hebben we geleerd dat Bitcoin System geld verdient door te kopen wanneer de prijs stijgt EN wanneer de prijs daalt. Dit staat bekend als short-selling en het platform behandelt het automatisch voor u.

Ik besloot me in te schrijven voor een account bij Bitcoin System, maar hun toewijzing was uitgeput. Ik reikte uit in naam van Wealth News Daily en vroeg of we 10 uitnodigingen voor onze lezers mochten ontvangen in ruil voor het herzien van hun platform - zij waren het daarmee eens.

Mijn resultaten met Bitcoin System na 7 dagen

Het platform duurde 20 uur om een winst van € 80.19 te genereren, die nog steeds veel indruk op me maakte! Ik heb nog nooit online geruild, maar hier was ik in staat om winst te maken.

Ik besteedde ongeveer 5 minuten per dag aan het controleren van mijn resultaten en na 5 dagen had het platform geruild tot een enorm totaal van € 630. Dat is een stijging van 252% in mijn eerste storting. Ik begon een ware gelovige te worden.

Na 7 dagen had mijn initiële investering geruild tot € 1.930 . Op dat moment was mijn mening over hoe gemakkelijk het leven zal zijn met hun extra inkomstenstroom. Er is meer geld dan ik als journalist verdien en ik besteed minder dan 30 minuten aan het controleren van het platform.

Ik besloot mijn account in totaal 15 dagen actief te houden, omdat ik wilde zien hoe hoog het kon gaan. Mijn account bereikte uiteindelijk een piek van € 7.480.10 maar had drie negatieve transacties, waarbij het hoogste verlies € 79.51 was. Ik bekeek mijn handelslogboeken en ontdekte dat niet elke transactie winstgevend is, maar dat sommige daadwerkelijk geld verliezen.

Het platform is geen magie, maar nadat 93% van mijn transacties winstgevend waren, was het eindresultaat € 7300,59 van mijn eerste storting van € 250 . Het kostte me minder dan 30 minuten werk per week en absoluut geen technische of investeringservaring.

Zoals je kunt zien aan de onderstaande schermafbeelding, heb ik besloten € 7.300.59 van mijn account af te halen om ervoor te zorgen dat ze je daadwerkelijk betalen .. wat ze deden.

Image for post

Iedereen is dol op Bitcoin System

Image for post

"Dankzij Bitcoin System kan ik nu de wereld rondreizen en werken aan coffeeshops, mijn transacties controleren en van het leven genieten!" - Melissa Neilsen

Image for post

"Ik ben vorig jaar gestopt met 9-5 en ben sindsdien onafhankelijk gebleven. Ik heb $ 1100 winstdagen gehad met Bitcoin System. Omdat ik het op mijn laptop kan gebruiken, ben ik de laatste 3 maanden in Azië op reis geweest!" - Rogier, Amsterdam

Image for post

"Mijn man en ik krijgen nu een luxe vakantie, we verdienen $ 5k + per week en houden van het leven!" - Amanda & Dominic Acker, Munich

Voer deze drie stappen uit om aan de slag te gaan:

1. Ga naar de site "Bitcoin System" (klik hier) u voert uw gegevens in voor registratie in het formulier.

Image for post

Na registratie neemt uw persoonlijke manager contact met u op om informatie te verduidelijken.

2. Maak een minimale investering van 250 euro op uw account.

Image for post

3. En u ziet hoe uw winst groeit, die u op elk moment kunt intrekken op uw kaart, of u kunt opnieuw investeren en nog meer inkomsten ontvangen.

Image for post

Na registratie ontvangt u meer gedetailleerde instructies over hoe u in het Bitcoin-kompassysteem kunt werken. Werk vereist geen speciale kennis of ervaring. Overigens zegt de maker van het systeem dit zelf.

U krijgt gratis en onbeperkte toegang tot het Bitcoin System-systeem en wordt partner van een gesloten groep.

Postscriptum Ik heb zojuist beschreven hoe jullie allemaal letterlijk in 2-3 dagen volledige financiële vrijheid kunnen krijgen, terwijl we tegelijkertijd gestopt zijn met werken in het algemeen.

De paradox is dat velen het zelfs niet zullen proberen! Waarschijnlijk heeft niet iedereen ECHTE financiële onafhankelijkheid nodig. Ik had haar echt nodig en ik wilde echt voor het leven leven, en niet ten minste een derde van mijn leven willen werken om haar resterende tweederde te kunnen leven. Ik gebruikte mijn kans en ik deed het allemaal!


Heb je dezelfde interesse? Ik weet zeker dat het zal lukken! Maar je zult er nooit van weten tenzij je het zelf probeert ...

Dankzij de innovatieve mining-aggregatietechnologie werkt het systeem even effectief voor alle gebruikers. Een uur - en verdiende meer dan 700 euro. Een paar minuten - en het geld staat op uw rekening.

Image for post

Toegang tot Bitcoin System wordt gesloten: Tuesday, June 15, 2021

(161) mensen hebben zich vandaag al aangemeld ... Haast!

Get Started

Meer informatie over Bitcoin System is hier te vinden.

94 views
Add
More