Аrtem Google
Аrtem Google
Читать 2 минуты

Будинок для лiтнiх людей

Різноманітні послуги глобальної мережі Інтернет нині досить популярні й для приватних притулків для літніх співвітчизників. Наш інтернет-майданчик — це специфічна спільнота досвідчених робітників, робота яких полягає в наданні допомоги й гарантування якісного рівня життя для всіх тих, хто таких послуг потребує в першу чергу мешканців, що мають статус літніх та хворих.

Кожна установа, що належить до категорії будинків для пенсіонерів, має необхідне обладнання та устаткування, що відповідає всім відповідним стандартам. Набутий персоналом рівень надання послуг постійно удосконалюється. Для доглядальниць і медсестер постійно влаштовуються особливі курси, а лікарі, масажисти та реабілітологи постійно працюють в різних семінарах.

Image for post
приватний пансіонат для престарілих

Якщо догляду потребуєте ви особисто або якійсь ваш родич, звертайтеся до робітників наших пансіонатів, що надають такі послуги. Високий рівень турботи забезпечимо на всі 100%.

Що є пансіонатом

Комфортне проживання людей, що знаходяться в відповідному будинку, базується на таких чинниках:

1. Багато затишку на території пансіонату.

2. Значна загальна площа приміщень, с сучасними меблями.

3. Дозвілля, серед якого кожний найде для себе улюблене.

Зазначимо, що ті мешканці пансіонату, що повинні перебувати в ліжку, маючи обмежені можливості, хворі з діагнозами «деменція» та «хвороба Альцгеймера» отримують в пансіонаті висококваліфіковане на професійному рівні обслуговування.

Саме тому, якщо вашому родичеві чи особисто вам потрібна профільна кваліфікована допомога, спеціалізоване устаткування, професійний масаж та реабілітація різної категорії, послуги при відновленні та пересуванні, то йдіть за посиланням, на сторінці пансіонату для літніх людей ви отримаєте необхідну інформацію.

Image for post
пансіонат для літніх людей в Чернівцях

Ви дізнаєтеся про наш приватний притулок для літніх людей, а також нюанси оформлення. В будинку, призначеному для перебування людей похилого віку, функціонує товариство фахівців, що мають багаторічний досвід в даній сфері діяльності.

Високий рівень професіоналізму наших працівників підтверджується величезним числом вже вилікованих хворих та відповідними дипломами. У нашому пансіонаті кожен, хто потребує догляду, знайде справжню сім'ю, яка надасть йому можливість відчувати себе у безпеці та затишку.

Послуги пансіонату «Ти не один»

Кожний, хто поступає в пансіонат, починає проживати в приміщені, кількість може бути від 1 до 4 мешканців. При необхідності кімната обладнується особливим ліжком, при цьому у кожного пацієнта обов’язково є особиста тумбочка, яка розташована біля ліжка. Крім того, в кімнаті присутня шафа й LED-телевізор. Санвузол в нашому центрі для літніх людей розташований на поверсі.

Image for post
приватний пансіонат для престарілих в Тернополі

Пацієнт з важкою травмою або інсультом проходить комплекс реабілітаційних заходів. Саме завдяки їм він зможе або до певної міри відновити свій стан або пристосуватися до нових умов існування. Наш персонал надає допомогу в дотриманні гігієни, допомагає рухатися по приміщенню та приймати їжу. Також зазначимо, що допомога завжди надається також поза межами будинку, на вулиці на прогулянках.

В пансіонаті забезпечується п’ятиразове харчування. При цьому відповідні рекомендації лікаря й побажання постояльців обов’язково враховуються. Видається інвалідна коляска, також для користування є ходунки, біля ліжка вмонтована кнопка виклику медичного персоналу. Стан всіх пацієнтів контролюється в постійному режимі.

2 просмотра
Добавить
Еще
Аrtem Google
Подписаться