Анжелика Бурова
Анжелика Бурова
Read 3 minutes

Story

SPECIALRAPPORT: Kim Bodnias seneste investering forbløffer eksperter og skræmmer de store banker

Danskere gør allerede millioner af danske kroner hjemmefra ved hjælp af denne "smuthul til velstand" - men er det legitimt?

Image for post
Image for post

Kim Bodnia kommer ud med nye hemmelige investeringer, der gør hundredvis af mennesker i Danmark meget rige

Den danske skuespiller Kim Bodnia, er en af de mest berømte mennesker i Danmark. Han er kendt som en stor skuespiller, som gerne er ærlig omkring, hvordan han tjener sine penge..

Sidste uge optrådte han i Go' morgen Danmark og annoncerede et nyt ’smuthul til velstand’, som han siger kan forvandle alle og enhver til millionærer i løbet af 3-4 måneder. Bodnia bønfaldt alle i Danmark om at benytte sig af denne fantastiske mulighed, før de store banker lukker den ned for altid.

Og rigtigt nok, minutter efter interviewet var ovre, ringede Danske Bank for at forhindre, at Bodnias interview blev sendt, men det var for sent.

Her er præcist, hvad der skete:

Go' morgen Danmarks studievært Ida Wohlert inviterede Bodnia med på programmet for at give eventuelle gode råd om, hvordan man kan opbygge velstand, og den danske entreprenør og velgører smed en bombe:

”Det, der har givet mig succes, er at benytte mig af nye muligheder hurtigt og uden tøven. Og lige nu tjener jeg flest penge på et nyt program kaldet Bitcoin System til automatisk handel med kryptovaluta. Det er den allerstørste mulighed for hurtigt at opbygge en lille formue, som jeg har set i hele mit liv. Jeg opfordrer alle til at se på det, før bankerne lukker det ned.”

Go' morgen Danmarks studievært Ida Wohlert blev målløs, da Bodnia hev sin telefon frem og viste tilskuerne, hvor mange penge han tjener ved hjælp af dette nye pengegenererende program, der nu får hele Danmark til at summe.

Image for post

Udsendelsen løb tør for tid, før Bodnia kunne forklare nærmere, men vi fik et eksklusivt interview med ham, så vi kunne høre nærmere om denne kontroversielle mulighed.

EKSKLUSIVT INTERVIEW MED KIM BODNIA

”Du har muligvis hørt om denne nye investeringsplatform for kryptovaluta kaldet Bitcoin System , som hjælper almindelige mennesker i Danmark, Asien og Nordamerika med at opbygge formuer over nat. Du er måske skeptisk, fordi det lyder for godt til at være sandt.”"

Bodnia fortsætter:

”Det forstår jeg godt, for jeg tænkte det samme, da en betroet ven fortalte mig om den, men efter jeg med mine egne øjne havde set, hvor mange penge han tjente, var jeg nødt til at prøve den selv.

Jeg er glad for, at jeg prøvede den, for det var nogle af de hurtigste og letteste penge, jeg nogensinde har tjent. Jeg taler om titusinder af danske kroner om dagen på autopilot. Det er bogstaveligt talt den letteste måde at tjene en formue på lige nu. Og det kommer ikke til at vare ved meget længere, når stadig flere folk finder ud af det. Eller når bankerne lukker det ned for altid.”

Image for post
2 views
Add
More