AED master
AED master
Read 2 minutes

Waar moet u op letten voordat u een AED koopt?

Wat is de beste manier om te beslissen welke AED het beste is om aan te schaffen? Uiteindelijk hebben ze allemaal dezelfde basisbaan.

AED's zijn een must. AED is een essentieel apparaat in dat arsenaal. Onderzoek heeft uitgewezen dat het bij hartproblemen essentieel is om levens te redden voordat de hulpdiensten kunnen arriveren.

Philips AED, Aed in De Buurt, HeartSine 350P Kopen, Defibtech AED, etc. zijn enkele van de toonaangevende modellen die je moet proberen als het gaat om AED.

Image for post

Hier is iets waar u rekening mee moet houden voordat u een AED aanschaft.

Totale eigendomskosten

De initiële prijs van een AED is van vitaal belang, maar er zijn verschillende factoren die een basis-AED duur maken. Voordat u een AED aanschaft, dient u op de hoogte te zijn van de kosten van AED-pads en batterijen. U moet ook weten met welke frequentie u beide moet vervangen. Het is ook van cruciaal belang om te weten hoe lang de AED meegaat, evenals de duur van de garantie.

Doeltreffendheid

Elke AED evalueert het hartritme van een persoon en vertelt of hij al dan niet moet schokken. De verschillen in effectiviteit zijn te wijten aan de andere functies van de AED. Helpt het je reanimatie te leren? Voltooit het zijn analyse snel? Als u in staat bent om ACLS uit te voeren, heeft u een AED nodig waarmee u live kunt monitoren.

Geeft uw AED u live feedback over de kwaliteit van uw reanimatie? Uiteindelijk moet uw AED een prestatie hebben die vele levens helpt redden.

Hoeveelheid ondersteuning

Zorg ervoor dat u de details van het serviceplan kent voordat u een AED aanschaft. Wat is de kwaliteit van de dienstverlening van de verkoper en de fabrikant die de AED beheren wanneer deze zich in uw kantoor bevindt? Betaal je servicekosten? Wat valt er onder de garantie?

Mogelijkheid om te oefenen en te trainen

Het bedienen van de AED hoeft niet veel moeite te kosten. Zorg ervoor dat uw AED de mogelijkheid heeft om te oefenen. Training in de gebieden waar zich noodsituaties kunnen voordoen, maakt de praktijk relevanter.

Zichtbare plaatsing

Uw AED moet zich op een goed zichtbare plaats bevinden die duidelijk is gemarkeerd. Het is meestal het beste om het op een muur te plaatsen met duidelijke labels. Plaats een bord met een bewegwijzering richting de AED.

Makkelijk te gebruiken

U zoekt een AED die een hoogwaardige behandeling kan bieden. Maar wat gebeurt er als u niet in staat bent om medische behandeling te geven? Wat als jij de persoon bent die de schok nodig heeft? De beste AED voor uw werkplek moet voor iedereen op kantoor toegankelijk zijn. De instructies moeten duidelijk zijn geschreven, zodat iedereen het apparaat kan gebruiken zonder voorafgaande training.

Staatsregistratie

In sommige staten moet u uw AED registreren. Zorg ervoor dat u de AED-wetten in uw land kent. Het proces is over het algemeen eenvoudig en snel.

Zorg ervoor dat u zowel uw patiënten als uw praktijk beschermt door rekening te houden met de volgende factoren. Maar bovenal is het belangrijk om een AED in uw praktijk te hebben. Voor meer informatie, bezoek onze website.

1 view
Add
More