AED master
AED master
Read 2 minutes

Interne en externe defibrillatoren: wat is het verschil?

Interne en externe defibrillatoren zijn in wezen dezelfde technologieën die dezelfde functie vervullen in twee verschillende scenario's. Lees het volgende om het significante verschil tussen hen te kennen.

Interne defibrillator

Een interne defibrillator, ook wel bekend als een implanteerbare cardioverter-defibrillator, is een apparaat dat in het lichaam van een patiënt wordt geïmplanteerd en continu de hartslag en het hartritme van de patiënt in de borstkas kan controleren, waardoor automatische defibrillatie wordt geboden bij een levensbedreigende hartdaling tarief wordt gedetecteerd.

Externe defibrillator

Een externe defibrillator is een draagbaar apparaat dat kan worden gebruikt bij een hartstilstand en dat zowel automatisch als handmatig kan zijn.

Image for post

In de meeste gevallen is een automatische externe defibrillator of AED, zoals Philips AED, Heartstart HS1 AED, Philips Heartstart AED, enz., een draagbaar monitorsysteem dat strategisch wordt geplaatst, vaak in wandkasten, in ruimtes waar grote aantallen mensen samenkomen ; kantoorgebouwen, hotels, uitgaansgelegenheden en zelfs ziekenhuizen hebben vaak een of meer externe defibrillatoren direct beschikbaar, wat resulteert in de implementatie van veiligheidsmaatregelen.

Wat is het primaire doel van een externe defibrillator? Het doel is om op elke openbare locatie een toegankelijke externe defibrillator te hebben voor de behandeling van plotselinge hartstilstand, ventriculaire aritmieën, ventriculaire tachycardie en andere hartritmestoornissen op de borst. In tegenstelling tot een hartaanval kan een plotselinge Lifepak CR2 AED Kopen hartstilstand iedereen op elk moment treffen, ongeacht de gezondheid of conditie van het hart. Het is een situatie van leven of dood en het ontvangen van een extern defibrillatorapparaat kan uw leven redden.

But you should know that a defibrillator should not be used when:

They have a one-year life expectancy or more minor.

They have a ventricular arrhythmia, tachycardia, or fibrillation on a regular basis.

There is a history of the psychiatric disease - the device may interfere with existing medical treatment, resulting in more severe problems.

The causes of fainting are unknown or undeterminable.

One may experience ventricular arrhythmia, which a specialist can treat with catheter ablation or another technique.

A person has a reversible chest or heart ailment as a result of a reversible cause, such as medication.

Looking for an AED for your personal use? Do visit our official website at www.aedmaster.nl, where you can get Heartstart FRx AED, Cardiac Science, Aed in De Buurt at an affordable rate.

1 view
Add
More