AED master
AED master
Read 2 minutes

AED merk Cardiac Science, uniek door dagelijkse zelftest!

Cardiac Science AED

Het AED merk Cardiac Science is één van de AED merken die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED’s zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED aanschaffen? Dan beschikt u in ieder geval over de juiste informatie. Natuurlijk geven wij, aan het einde van het artikel, onze mening.

Het merk Cardiac Science

Cardiac Science is van oorsprong een Amerikaans bedrijf, met het hoofdkantoor in Wisconsin. Daarnaast heeft Cardiac Science ook nog vestigingen in België, Italië, Engeland, Frankrijk en Duitsland. Er zijn in het totaal meer dan 500.000 AED’s verkocht en dat maakt ze automatisch één van de grootste AED aanbieders ter wereld. Het AED merk Cardiac Science levert AED’s aan de overheid, bedrijven en instellingen. De laatste ontwikkeling is dat Cardiac Science over is genomen door Zoll.

Image for post

Cardiac Science haar AED’s

Het AED merk Cardiac Science heeft op het moment 3 soorten AED’s op de markt. De meest bekende AED is de Cardiac Science G5. Deze AED is zowel als vol- en halfautomaat te verkrijgen. Daarnaast is er ook nog de Powerheart G3 Plus en de G3 Pro. Op het moment is de Powerheart G3 Plus nog niet op de Nederlandse markt te verkrijgen. Wij verwachten deze in de loop van 2020 te kunnen leveren.

Voor de Cardiac Science G5 hebben wij een tweetal pakketten samengesteld, namelijk:

Cardiac Science G5 binnenpakket;

Cardiac Science G5 buitenpakket.

Met het buitenpakket hebben wij rekening gehouden met de Nederlandse weersomstandigheden. Stel u heeft interesse in een andere AED wandkast of u wenst een ophangbeugel. Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Het makkelijkst is dat u even contact met ons opneemt.

De plus- en minpunten van het AED merk Cardiac Science

Cardiac Science is een zeer betrouwbare fabrikant. Dit zie je terug in het aantal verkopen en de verschillende markten die ze bedienen. Dus dit is een enorm pluspunt. Het heeft standaard een fabrieksgarantie van 7 jaar. De AED is gebruiksvriendelijk en beschikbaar in verschillende talen. Een minder sterk punt is dat er geen kindstand op zit. Wel is het mogelijk om er kinderelektroden op aan te sluiten Een ander minder sterk punt is toch de prijs. De AED is iets duurder dan de gemiddelde AED.

Conclusie van AEDmaster

AEDmaster is zeer tevreden over het AED merk Cardiac Science en beveelt deze aan. De reden hiervan is dat de G5 elke dag een zelftest doet. Hier zijn zij uniek in. Door deze zelftest is de AED altijd klaar voor gebruik. Daarnaast heeft de AED een hoge IP waarde, waardoor de AED zeer geschikt is voor het Nederlandse weer. Het enige onzekere is dat ze overgenomen zijn door Zoll en je hoopt niet dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en de prijsstelling.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste AED?

Wij, van AEDmaster, begrijpen dat het alsnog moeilijk Kan zijn Om de juiste AED te kiezen. Daarom zijn wij op verschillende manieren te bereiken. Heeft u een vraag? Stel deze gerust, want daarom zijn wij er.

1 view
Add
More