AED master
AED master
Read 2 minutes

AED, de toepassing en wanneer Te gebruiken?

Als je een medisch drama op tv hebt gezien, heb je waarschijnlijk gezien dat iemand weer tot leven werd gewekt door een arts die een elektrische schok aan de borst van de persoon gaf om het hart weer te laten pompen.

Het apparaat staat bekend als de defibrillator en de toepassing ervan is niet beperkt tot ziekenhuizen. AED's (automatische externe defibrillatoren) zijn apparaten die thuis, op scholen en op verschillende openbare plaatsen kunnen worden gebruikt. Deze kleine, draagbare gadgets zijn zonder recept verkrijgbaar.

Overweeg een AED zoals een Philips AED, Philips Heartstart HS1 AED, enz. Te gebruiken ALS u een ernstige hartaandoening heeft en het risico loopt op een abrupte hartstilstand. AED's daarentegen kunnen je alleen weer tot leven wekken als je een specifiek soort hartritmestoornis hebt. In zo'n geval van gebruik van een AED thuis, is het verstandig om het advies van uw arts op te volgen.

Image for post

Maar hieronder vertellen we je wanneer het nodig is om een AED te gebruiken?

Wanneer gebruik je een AED?

AED's worden gebruikt om mensen te reanimeren die een plotselinge hartstilstand hebben gehad. Dit gebeurt meestal wanneer de elektrische activiteit van het hart wordt verstoord, wat resulteert in een veel te snelle hartslag (ventriculaire tachycardie) of een snelle en ongelijkmatige hartslag (ventriculaire fibrillatie). Uw hart pompt niet voldoende en kan mogelijk stoppen als u een van deze abnormale hartritmes heeft.

Als u niet binnen enkele minuten wordt behandeld, krijgen uw hersenen en andere essentiële organen niet het bloed en de zuurstof die ze nodig hebben, en kunt u overlijden. Hoe eerder het normale ritme van uw hart wordt Heartsine AED, hoe groter de kans dat uw hersenen en andere organen blijvende schade behouden.

Zolang een AED binnen handbereik is, kan iemand in het publiek of een familielid uw hartslag terug naar een normaal ritme brengen en misschien uw leven redden als u ventriculaire fibrillatie ervaart.

Na een hartstilstand kan cardiopulmonale reanimatie (CPR) ervoor zorgen dat het bloed gedurende een korte periode naar uw hart en hersenen blijft stromen. Defibrillatie is vaak de enige manier om het normale hartritme te herstellen. Deze geneesmiddelen kunnen, wanneer ze samen worden gebruikt, uw overlevingskansen vergroten.

Op zoek naar een betrouwbare distributeur van AED in De Buurt, AED Kopen, of losse artikelen die daarmee samenhangen zoals een pakket, een kast, of losse elektroden? Overweeg om www.aedmaster.nl te bezoeken, dat zou de beste marktplaats voor dergelijke dingen kunnen zijn, of u nu behoefte heeft aan individuele behoeften of voor het ziekenhuis.

1 view
Add
More