СтудРада ІПСА
СтудРада ІПСА
Читать 1 минуту

Цікаві місця КПІ

  • Сусіди заважають робити лаби в гуртожитку?
  • Є грандіозний стартап, але ніде над ним працювати?
  • Хочеш відпочити душею та тілом?

У цих випадках можна втекти в студентські відкриті простори.

Belka Space

Image for post

Розташування: бібліотека.

Відкрита платформа для студентів, де можна робити домашні завдання та лабораторні роботи. Зручні стільці та крісла-мішки, великий проєктор, маркерні дошки, і навіть чай з печивом(бери свою чашку) — це гостинна та затишна Белка. Також тут проходять конференції та хакатони. Більше того, студенти КПІ можуть безкоштовно провести свій захід, попередньо узгодивши його з керівництвом. А ще про Belka Space зняли цілий фільм.

t.me/belka_space

Вежа

Image for post

Розташування: вежа першого корпусу.

Арт-простір для всіх охочих. Тут проводять вечори акустичної музики, джеми, перегляди фільмів та круті лекції.

t.me/vezhakpi

Lampa

Image for post

Розташування: бібліотека.

Відкрита лабораторія електроніки для навчання, досліджень та розробок.

t.me/kpi_lampa

КПІскала

Image for post

Розташування: спорткомплекс КПІ.

Для всіх охочих скелелазів в КПІ є скалодром. Тут ти зможеш безкоштовно потренуватись для досягнення нових висот. Якщо ти новачок, не хвилюйся — зможеш знайти тренера, який розкаже що та як робити.

t.me/kpiclimbing_chat

Колізей

Image for post

Розташування: вулиця Політехнічна.

З Колізеєм асоціюються незабутні вечори кіно та аматорські концерти. Також тут є атмосферний музикальний майданчик під відкритим небом.

t.me/colosseumkpi

Музей КПІ

Image for post

Розташування: корпус №6.

Неймовірні експонати розкривають історію розвитку техніки від самого її зародження і до сьогодення, а захоплюючі фотографії розкажуть про історію навчального закладу. Обов’язково знайди час побачити з друзями один із перших радянських експозицій з електроніки, інформатики, машинобудування, авіації та багатьох інших галузей науки та техніки.

Бібліотека

Image for post

Розташування: просп. Перемоги 37.

Місце, де можна знайти не лише потрібну літературу, але й простір для роботи як в групі, так і наодинці. Безкоштовний Wi-Fi та доступні розетки допоможуть провести час в бібліотеці максимально продуктивно. Студенти, що живуть у гуртожитку, оцінять зручність підготовки до сесій у тихій обстановці бібліотеки.

Найцікавіше в цих місцях — це історія їх створення. Багато з цих проєктів були створені з ініціативи студентів КПІ. Вони розробили ідеї, організували збір коштів та втілили свої плани в життя.

258 просмотров
Добавить
Еще
СтудРада ІПСА
Подписаться