СтудРада ІПСА
СтудРада ІПСА
Читать 3 минуты

СтудРада працює (набір 2021)

Весняний семестр дає студентам можливість не тільки вивчити нові предмети, а й потрапити до команди СтудРади. У межах рубрики «СР працює» ми підіб'ємо підсумки дистанційного року та розкажемо про діяльність відділів.

• Вперше провели онлайн День Відкритих Дверей для абітурієнтів.

• Зробили криптографічний квест «IASA 3301» для абітурієнтів.

• Активісти з ІПСА отримали для КПІ 45 тисяч ліцензій Coursera.

• Незважаючи на дистанційне навчання, цього року до ІПСА вступило понад 300 першокурсників. Зняли відео-привітання для нових студентів.

• Провели День Першокурсника онлайн в Minecraft. Для цього побудували 35-й, 26-й та 1-й корпуси та провели по них екскурсію.

• Організували день Фреша, де кожна група першого курсу презентувала свої відео.

• Кожної суботи впродовж листопада збиралися в Discord в рамках івенту IASA Online Night та грали в настільні ігри. В програмі були: Караоке, Мафія, «Що? Де? Коли?», Монополія та багато іншого.

• Привітали всіх ІПСАшників новорічним відео, а також розіслали першокурсникам листівки. Після цього українізували всі медіа СтудРади.

• Через карантин немає можливості провести повноцінні вибори голови СтудРади з залученням усіх студентів. Загальним голосуванням всередині СтудРади посаду В.О. Голови СР взяв на себе Антон Бурков (КА-97) у січні 2021. Одразу після цього було сформовано новий відділ — освітній.

Усі ці події є результатом роботи відділів та команд СтудРади разом. Наразі їх 7: проєктний, інформаційний, абіт-команда, дизайн, медіа, інстаграм, освітній.

Більш розгорнуто про них можна почитати нижче.

Проєктний

Ніяка команда, стартап і навіть велика компанія не вижила б і тижня без належної організації, планування та менеджменту, а без креативних ідей не змогла б подолати конкурентів і вибитися в лідери.

Ми поєднуємо всі ці якості! Проєктний відділ — місце, де народжуються ідеї, івенти та проєкти СР. Відділ займається всіма заходами, подіями, квестами, конкурсами і багато чим іншим.

Саме тут ти можеш отримати навички організації, критичного мислення та роботи в команді, які в сучасному житті потрібні скрізь. Приєднуйся до Проєктного відділу та продемонструй свої організаційні здібності!

Інформаційний

Що таке Інформ? Це всі пости, сторі, опитування, статті, вакансії, які ви читаєте в каналах СтудРади. Людина, яка приходить в нашу команду, має змогу дізнатися про будь-які події першою, оскільки саме Інформаційний відділ освітлює життя факультету для студентів ІПСА.

Що ти отримаєш? Можливість співпраці з іншими відділами, досвід написання та редагування текстів, а також матимеш змогу вдосконалити або розширити контент на каналах СтудРади.

Якщо тебе це зацікавило — ласкаво просимо до команди Інформаційного відділу :)

Абіт

Узагальнити роботу абіт-команди можна 4-ма способами:

• Пояснювати абітурієнтам, що їх чекає на нашому факультеті та допомогти розібратися, чи буде це для них цікавим.

• Підвищувати імідж ІПСА.

• Допомагати абітурієнтам зі вступом та подачею документів.

• Демонструвати та підтверджувати усіма можливими способами, що ІПСА — це особливе духом місце.

Детальніше про них дізнаються ті, хто пройде відбір. Гарантуємо, що в цьому відділі ти отримаєш купу емоцій від спілкування з різними людьми, досвід роботи в команді, палаючі ентузіазмом і вдячні за допомогу очі «каченят».

Дизайн

Із прадавніх часів, коли наші предки малювали в печерах (першому фотошопі), такі творчі та креативні члени суспільства об'єднувались в групи, щоб разом вдосконалюватись. Команда дизайнерів займається цим же.

Відділ існує у межах СР, щоб підтримувати ідеї та розробляти плакати, постери, дизайни сайтів тощо.

Приєднуйся до дизайнерів, якщо любиш виконувати таски вчасно.

Медіа

У тебе безліч творчих ідей та сильне бажання їх реалізувати? Долучайся до створення різноманітного медіаконтенту для СтудРади разом із нашою командою! Фото- та відеозвіти з івентів, постпродакшн, контент для YouTube — все це чекає на креативних студентів, готових до плідної праці.

Тож, якщо ти бачиш себе у ролі оператора, режисера чи фотографа, або мрієш розвиватись саме у цьому напрямі у складі дружного колективу, готового ділитись досвідом — долучайся до Media Team.

Інстаграм

Нам потрібні активні люди, які будуть допомагати створювати контент і розвивати профіль СтудРади факультету. А саме пости, сторіс та графічне оформлення.

З нами ти отримаєш:

• досвід ведення профілю;

• навички дизайну і співпраці зі спонсорами;

• місце в центрі подій ІПСА;

• нову креативну сім'ю InstaTeam.

Розумієш, що цікаво студентам? Знаєш, як оформити новини в розважальному форматі? Нам потрібен саме ти!

Освітній

Освітній відділ розпочинає свою діяльність! Його метою є покращення якості та зручності навчання в ІПСА. Команда візьме на себе завдання захисту освітніх прав студентів, а також створюватиме нові навчальні ініціативи.

Якщо ти готовий зіткнутися з труднощами та поборотись за якість знань для себе та студентів ІПСА — ласкаво просимо до освітнього відділу.

Дистанційна робота кинула виклик не тільки навчальному процесу. Робота СтудРади теж зазнала змін, але тим цікавіше, оскільки залучити студентів онлайн це не просто вміння — це віртуозність!

399 просмотров
Добавить
Еще
СтудРада ІПСА
Подписаться