AED master
AED master
Read 3 minutes

AED in de buurt van VVE, vereniging, dorp of kerk?

Een AED in de buurt voor; VVE, vereniging, dorp of kerk? Schaf dan het AED buurtpakket aan en samen maken wij Nederland. Wist u wel dat er dagelijks in Nederland 35 mensen een hartaanval krijgen? En dat als er binnen 6 minuten gestart wordt met de reanimatie de overlevingskans van het slachtoffer aanzienlijk groter is? Dit is de kracht van een dekkend AED netwerk. Een buurt AED, daar red je levens mee!

Overlevingskans bij een hartstilstand

Na ongeveer drie tot vijf minuten van een hartstilstand kan onomkeerbare hersen- / weefselschade optreden. Voor elke minuut dat een persoon met een hartstilstand niet met succes wordt behandeld (door defibrillatie), neemt de overlevingskans in de eerste 3 minuten met 7 procent per minuut af en neemt deze met 10 procent per minuut af naarmate de tijd vordert tot meer dan 3 minuten.

Buurt AED

Wij helpen u graag om een AED bij u in de buurt te krijgen. Er zijn op het moment verschillende AED acties. De meest bekende is buurtaed. Het is een goed initiatief van Philips en de Hartstichting. Zij bieden u een AED pakket van Philips met een Aivia buitenkast voor € 1660. Wij bieden vergelijkbare AED pakketten aan, maar tegen lagere AED kosten. De AED kosten bestaan namelijk niet niet alleen uit aanschafkosten, maar ook uit onderhouds- en gebruikskosten. Als u deze kosten bij elkaar optelt, dan zijn er behoorlijke prijsverschillen.

Image for post

Waarom met ons uw buurt hartveiliger maken?

  • Recycle uw oude AED en ontvang extra korting op uw buurtpakket;
  • Al onze AED’s beschikken over zowel het FDA als CE keurmerk;
  • Wij zijn 100 onafhankelijk en de gebruiker staat bij ons centraal;
  • U heeft bij ons keuze uit verschillende AED merken;
  • Onze service is volledig gratis;
  • Wij bieden laagsteprijsgarantie;

AED in de buurt

Een AED in de buurt, maar waar dan? AED’s worden over het algemeen bewaard waar gezondheidswerkers en hulpverleners ze kunnen gebruiken, zoals; gezondheidsfaciliteiten en ambulances. Tegenwoordig zie je ook steeds meer buurt AED’s op openbare plaatsen zoals; bedrijven, overheidskantoren, winkelcentra, restaurants en in het openbaar vervoer. Echter een buurt AED komt helaas nog te weinig voor. Daarom de AED actie, want het is belangrijk dat er ook een AED bij u in de buurt komt te hangen.

Zichtbaarheid AED bij u in de buurt

Om de AED goed zichtbaar te maken zijn AED’s, die openbaar toegankelijk zijn, vaak felgekleurd en worden in een AED kast bij de ingang van een gebouw of een ander centraal punt gemonteerd. Wanneer de AED kast wordt geopend klinkt er bij de meeste AED kasten een alarm. Dit alarm is om de mensen in de buurt te waarschuwen. Het is belangrijk dat de kast voldoende bescherming biedt tegen; de weersomstandigheden, vandalisme en diefstal.

AED locaties bij u in de buurt

U wilt weten of er al een AED in de buurt hangt. Hangt er al een AED bij u in de buurt? Dan adviseren wij dezelfde AED te kopen, want dan kan u gebruik maken van dezelfde AED trainer. Echter waar kunt u deze informatie vinden? Tot 2 jaar terug waren alle AED locaties openbaar. Nu is dat niet meer het geval. U kunt enkel en alleen toegang krijgen tot de AED locaties als u aangemeld bent bij HartslagNu.

AED voor thuisgebruik

Een trend die zich ontwikkelt, is de aankoop van AED’s voor thuisgebruik, met name door mensen met bekende bestaande hartaandoeningen. Het aantal apparaten in de gemeenschap is gegroeid omdat de prijzen zijn gedaald tot betaalbare niveaus. Er is enige bezorgdheid onder medische professionals dat deze thuisgebruikers niet noodzakelijk een passende AED cursus hebben gevolgd. Velen pleiten voor een breder gebruik van hulpverleners uit de gemeenschap, die op de juiste manier kunnen worden opgeleid en beheerd.

Buurt AED kopen met hulp?

U wilt een AED kopen, maar weet niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke defibrillator u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste defibrillator of het juiste AED pakket kunnen aanbieden.

2 views
Add
More